scania_2scania_3
 

Фирмата притежава лиценз №0943 за международен автомобилен превоз на товари, издаден от Министерството на транспорта, съгласно Европейската икономическа общност и е член на Асоциацията на българските предприятия за международни превози (АЕБТРИ), разполага с разрешение за ползване на обикновени ТИР карнети по митнически режим ТИР.

Товарен автопарк:

  • Влекачи – два на брой с евросертификати 3; ходовата им част е с  пневматично окачване, което прави всички пътища достъпни и проходими, дори и при тежки метеорологични условия. Системите за сигурност подпомагат водача при управлението на автомобила и гарантират безопасността на товара.
  • Бордови ремаркета – две на брой, надстройки с плъзгащи се страници и тавани за бързо товарене и разтоварване. Чрез тях бързината и сигурността на превозите е гарантирана.

Всички автомобили са включени към лиценза и са снабдени с необходимите сертификати, даващи право на транспортната фирма да извършва международни товарни превози по всички европейски дестинации.

Някои от утвърдените вътрешни и международни доставчици на товари с които работим: „Стомана индъстри“ АД, „Просал Тюбс“ ЕАД, „Чупева транспед“ ЕООД, „Олтранс логистик“ ЕООД, „LKW VALTER“, „COMAT“ АД, Транс – европейска борса, „TIMO COM“ и други.